transparent Românã | Magyar | English
     
     
 
 
home Companie
Companie »»
Succese
Continuare nyil

Bunã ziua! Am lucrat la firma Dvs, pot sã spun cã sunt mulțumit! Sunteți o firmã serioasã. Condițiile în Germania sunt bune, apartamente spațioase, full-dotate, așa cum s-a spus la interviu. Sunt mulțumit și în viitor mai vreau sã lucrez cu firma dumneavoastrã. N.P. - jud. Neamț

Pãrerea D-voastrã? Scrieþi-ne nyil
 

Companie

 


Activitatea noastrã principalã

 

Principala noastrã activitate este tranșarea și asigurarea cãrnii proaspete en-gross partenerilor români și strãini. Echipa noastrã are o experiențã vastã în industria cãrnii, datoritã acestui fapt suntem una dintre cele mai importante societãți de prelucrare a cãrnii în regiunea centralã a României.

 

Experiențã în industria cãrnii

 

Societatea noastrã a fost înființatã în anul 1991 cu scopul de a atinge cea mai înaltã calitate și de a satisface pe deplin nevoile clienților noștri. Funcționãm și în prezent pe principiul celei mai înalte calitãți, respectând normele stricte de igienã. Specialiștii noștri au mai mulți ani experiențã ce inseamnã muncã în Germania.

 

Posturi de mãcelar în Germania

 

Echipa noastrã are mai mult de 5 ani experienþã în domeniul tranºãrii în strãinãtate. Prestãm partenerilor noºtri din Germania servicii de tranºare cu propriile noastre echipe. Este o oportunitate unicã pentru mãcelarii noștri, care datoritã experienței lor pot realiza venituri excepþionale în Germania.

   
 
 
Copyright © 2012 Data lucrãrilor de test · MASTERCARN S.R.L. | design · ModernVisual Graphics | programed · Lokopi Web